PRO finalisti

Niko Tähti

Savoy, Financier Group, Helsinki

Niko Tähti palasi keväällä Libanonin, Hongkongin, Unkarin ja Suomen Lapin kierroksen jälkeen Helsinkiin vuoromestariksi uudistuvaan Savoyhin. ”Uuden Chef Patronin myötä ravintolan tulevaisuuden suunnitelmat ovat sellaiset, että haluan todellakin olla mukana!” Tähti vertaa itseään sipuliin, joka on yksinkertaisuudessaan ja kauneudessaan korvaamaton raaka-aine. Se löytää paikkansa melkein jokaisesta annoksesta, aivan kuten Tähti kokee kodikseen minkä tahansa paikan ja tilanteen. Tähti nauttii työstään Savoyssa, koska jakaa ajatuksen hyvästä ruoasta: laadukasta, mieluusti pientuottajien lähellä tuottamaa, unohtamatta kauempaa tulevia huippuraaka-aineita. Raaka-aineiden täydellinen hyödyntäminen kuuluu niihin pieniin arkisiin valintoihin, joita Tähti toivoo jokaisen oppivan tekemään.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.