Luojus vastaa Suomen kansallisoopperan ja -baletin ravintolapalveluista. Hän suhtautuu alaan ja työhönsä intohimoisesti ja uteliaasti ja kuvailee itseään esimerkillä johtavaksi työmyyräksi. Astuminen legendaarisen talon ravintolatoimenpäälliköksi oli ammatillisesti hyvin haastava ja kasvattava kokemus. Luojus haluaa jatkossakin edistää tuloksellista ja tunneälykästä johtamiskulttuuria alalla, jolla ihminen on keskiössä.
”Täytyy olla hieman hullu, että rakastaa tätä alaa. Asiakkaat ja työyhteisö antavat uskomatonta energiaa, tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen on luovaa, ja rakastan päästä haastamaan itseäni ja tiimiäni päivästä toiseen. Jokainen päivä on suuri seikkailu. Tärkeintä minulle ovat ihmiset; ilman ihanaa työyhteisöä ja ihmisiä meillä ei ole mitään.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!