PRO finalisti

Olli Kalliola

SSP Finland, Vantaa

Rauhallisen varma lentoaseman keittiöpäällikkö Olli Kalliola haluaa nähdä onnistumisen ilon niin työntekijöiden kasvoilla kuin asiakaspinnassakin. Työkulttuurin kehittäminen ja työyhteisön innostaminen ovat SSP:n kahviloissa ja ravintoloissa astianpesijästä päälliköksi edenneelle Kalliolalle keskeisiä tavoitteita. Klassikkokysymykseen ”Mikä ruoka-annos kuvastaa sinua parhaiten?” Kalliola vastaa kaurapuuro. Ihminen on sitä mitä hän syö, ja työpäivät alkavat kaurapuurolla. Työn sisällössä korostuu kasvisten rooli: kasvisruoan lisääminen ruokalistoille on tämän hetken trendi. Kasvikset ja Kalliola seurustelevat myös vapaalla: kasvimaa pitää miehen kiireisenä keväästä syksyyn. 

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!