PRO finalisti

Olli Nurmilahti

Palace, Financier Group, Helsinki

Ravintola Palacen sommelier Olli Nurmilahti on valmis tekemään mitä tahansa, että asiakas lähtee tyytyväisenä ravintolasta ja haluaa tulla uudestaankin. Hänellä on pakko olla asenne kohdallaan: työpolku on kuljettanut nuoren miehen vähän reilussa viidessä vuodessa Tampereen McDonald’seista yhteen Suomen parhaista ravintoloista. Nurmilahti saa niin paljon energiaa työstään, että jo sillä jaksaa painaa. Työ huipulla myös palkitsee: se tarjoaa Nurmilahdelle mahdollisuuden maistella viinejä, joista hän ennen vain luki viinikirjoista. Nurmilahti toivoo - samoin kuin moni muukin ravintola-alalla - näkevänsä enemmän ihmisiä ravintoloissa arki-iltaisin.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.