PRO finalisti

Olli Nurmilahti

Palace, Helsinki

Ravintola Palacen sommelier Olli Nurmilahti on valmis tekemään mitä tahansa, että asiakas lähtee tyytyväisenä ravintolasta ja haluaa tulla uudestaankin. Hänellä on pakko olla asenne kohdallaan: työpolku on kuljettanut nuoren miehen vähän reilussa viidessä vuodessa Tampereen McDonald’seista yhteen Suomen parhaista ravintoloista. Nurmilahti saa niin paljon energiaa työstään, että jo sillä jaksaa painaa. Työ huipulla myös palkitsee: se tarjoaa Nurmilahdelle mahdollisuuden maistella viinejä, joista hän ennen vain luki viinikirjoista. Nurmilahti toivoo - samoin kuin moni muukin ravintola-alalla - näkevänsä enemmän ihmisiä ravintoloissa arki-iltaisin.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.