Ravintolapäällikkö Oscar Borges pyörittää viinibaari Vin-Viniä Helsingin keskustassa kuin omaansa. Taustalla on We Are Groupin tuki ja oma viinimaahantuonti. Avautuessaan vuonna 2012 Vin-Vin oli ensimmäinen laatuaan, joten Borges on saanut luoda konseptin. Hän on ylpeä pystyttyään luomaan yhden Suomen mielenkiintoisimmista viinilistoista. Borgesista on upeaa nähdä asiakkaan silmien syttyvän ahaa-elämyksen merkiksi. Paras palaute on kuitenkin usein negatiivista - sitä, josta oppii, kuinka voi kehittyä. Haaveissa siintää viinikauppa, samaan aikaan kun asiakkaat kiinnostuvat yhä syvällisemmin viinin alkuperästä. Isoäidin itse tekemä ropa vieja opetti pienen pojan makuaistille, että hyvin tehty ruoka on yksinkertaista mutta syvän makuista. Vastuullisuus on viinin kanssa toimivalle itsestäänselvyys - Borges kertoo mielellään käsityötuottajien työtavoista ja tuotteista.
PRO finalisti

Oscar Borges
Vin-Vin, We Are Group, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!