Päivi Kaksonen opettaa Perhossa Töölön kampuksella ravintolapalvelua sekä ohjaa opiskelijoita urallaan. Tarjoilijana vuonna 1980 uransa aloittanut Kaksonen on tyytyväinen pitkäaikaisen työnantajansa 30 vuoden aikana tarjoamiin kehityspolkuihin. Tärkeintä työssä on hänelle se, että saa aitiopaikalta seurata nuorten kasvua järkeviksi ihmisiksi ja hyviksi yhteiskunnan jäseniksi. Ravintola-ala on kehittynyt valtavasti ja tarjoaa hienoja kehittymismahdollisuuksia työntekijöille. Kaksosesta on mahtavaa työskennellä jatkuvasti kehittyvällä alalla ja edesauttaa alan ja sen koulutuksen kehitystä. Perhossa kasvatetaan ympäristötietoisia tulevaisuuden ammattilaisia, jotka kehittävät vastuullista toimintaa työpaikoillaan.
PRO finalisti

Päivi Kaksonen
Perho Liiketalousopisto, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!