PRO finalisti

Petri Laukkanen

Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä

Sesonkityöntekijänä aloittanut Petri Laukkanen on viihtynyt Saariselällä pysyvästi vuodesta 2000. Ravintolapäällikkönä hän pitää hyppysissään viiden ravintolan toimintaa ja sesonkien mukaan vaihtelevan työntekijäjoukon hyvinvointia. Parasta työssä onkin juuri sesonkivaihtelun myötä muuntuva työnkuva ja kanta-asiakkaat, joiden tavat Laukkanen tuntee. Rennon työskentelyilmapiirin ansiosta ravintoloissa viihtyvät niin henkilökunta kuin asiakkaatkin. Vastuullisuus nivoutuu tunturihotellissa automaattisesti kaikkiin toimintoihin ja tekemiseen. Reiluus ja rehellisyys on vastuullisuuden A ja O; metsä vastaa niin kuin sinne huutaa.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!