PRO finalisti

Ravintola Nolla

Helsinki

Nollaa ajaa vastuullisuuteen tavoite muuttaa koko alaa vastuullisemmaksi. On pakko ajatella ympäristöä, ja työn helpottamiseksi Nolla on luonut oman kestävän kehityksen käsikirjan. Ruuan kulkemat kilometrit on minimoitu, esimerkiksi kaikki kasvikset tulevat alle sadan kilometrin säteeltä. Luomun osuudeksi on määritelty vähintään 90 prosenttia. Nolla suosii kasviksia, villikalaa ja riistaa. Eläimet hyödynnetään nokasta häntään. Alkuperä, sesonki ja tuotantotapa ratkaisevat.  

”Vastuullisuudesta ei meillä palkita, se on normi. Koko Nollan idea perustuu haluun muuttaa ravintola-alantoimintatapoja. Uskomme, että on mahdollista pyörittää menestyksekkäästi ravintolaa, joka pyrkii nollahävikkiin ja kestäviin arvoihin. Esimerkiksi otsonoidun veden käyttöönotto vähensi puhdistusaineiden käyttöämme puoleen.”

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.