PRO finalisti

Ravintola Ultima

Henri Alén

Ultiman tavoite on olla edelläkävijä suomalaisessa ruokakulttuurissa, koko ruokakentällä tuottajista teknologiaan. Tarkoitus on selvittää, mihin kaikkeen urbaanissa miljöössä sijaitseva ravintola pystyy kestävän ruoantuotannon ja kiertotalouden ehdoilla. Ultiman suurin vahvuus on uniikkius. Uudet ruoantuotannon tavat kuten hydroponinen kasvatusjärjestelmä yrteille, sienten kasvatus, hyönteisruoka, levän tuotanto ja ilmaperunat kiinnostavat asiakkaita, eikä niihin voi tutustua missään muussa ravintolassa yhtä laajasti kuin Ultimassa. Ruoan tulevaisuutta tärkeämpää asiaa ei ole; Ultima on kestävän ruoan käyttöliittymä, joka on tarkoitettu kaikille, joka puhuttaa ja muuttaa tapaamme kohdata ruoka. Ultiman primus motorit Henri Alén ja Tommi Tuominen toivovat, että huippukokit ottaisivat enemmän vastuuta siitä mitä tarjoavat, ja ennen kaikkea miksi tarjoavat. Hyvä maku ei enää riitä.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.