Rovaniemeltä kotoisin olevalle Tenhuselle oli luontevaa hypätä ruoriin, kun Lapland Hotels toi Lapin Helsinkiin. Hän oli mukana jo suunnitteluvaiheessa ja vastaa Lapland Hotels Bulevardin Food & Beverage -toiminnoista. Tenhuselle henkilöstö on kaikki kaikessa. Hän kiittää hyviä esinaisiaan ja pyrkii heidän tavallaan jakamaan onnistumisen mahdollisuuksia; hän yrittää olla joka päivä paras mahdollinen ravintolapäällikkö tiimilleen. Tenhusta ilahduttaa trendi, joka korostaa työnantajamielikuvaa, vastuullisuutta ja työhyvinvointia. Hän toivoo voivansa jatkossa vaikuttaa alan ammattilaisten hyvinvointiin ja muuttaa alan imagoa väliaikaisena etappina.
PRO finalisti

Riikka Tenhunen
Ravintolapäällikkö, Lapland Hotels Bulevardi, Kultá Kitchen & Bar, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!