PRO finalisti

Ritva Lehtinen

Antell Työtehoseura, Antell-Ravintolat, Rajamäki

Ritva Lehtinen nauttii vaihtelevasta työstään lounaiden ja edustusruokien valmistajana. Taitava maustaja seuraa aikaansa, ja muun muassa Lehtisen etniset ruoat kirvoittavat kiitoksia. Parasta työssä ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka tulevat seuraavanakin päivänä, ja heiltä saatu välitön palaute. Ammattilainen arvostaa myös ammattitaitoisia työkavereita. Lehtinen levittää itse tehdyn ruoan ilosanomaa 40 vuoden keittiökokemuksella. 

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2022.