Gyllströmille työ ravintolapäällikön oikeana kätenä on nappihommaa: työ haastaa päivittäin ja koko ajan oppii uutta. Vielä tärkeämpää on kuitenkin hyvä työyhteisö, jossa tulee kuulluksi ja saa osakseen luottamusta. Parasta työssä on sen vaihtelevuus: Päivittäin tapaa uusia ihmisiä ja kokee uusia tilanteita. Tällä alalla ei ole koskaan valmis. Gyllströmillä on tavoitteena jatkaa oppimista ja pysyä alalla. Hän kokee, että nimeäminen PRO-ehdokkaaksi on reilun kymmenen vuoden työuran paras palaute. Hänet nimesi työkaveri - henkilö joka tuntee hänet niin hyvässä kuin pahassa. Hän uskoo vaikuttaneensa työllään myönteisesti niin asiakkaisiin kuin työtovereihin.
PRO finalisti

Seidi Gyllström
Apulaisravintolapäällikkö, Lily Lee, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!