PRO finalisti

Serko Rantanen

BW-Restaurants, Helsinki

Serko Rantanen aloitti reilu kymmenen vuotta sitten Farangin kokkina. Nyt hän toimii BW-Restaurantsin kaikkien seitsemän ravintolan keittiöpäällikkönä. Tärkeintä hänestä on pitää yllä keittiöiden esimiestiimien kiinnostusta ja hyvää henkeä, sillä he tekevät konkreettisen työn ravintoloissa. Paras palaute on se, että annetaan lisää vastuuta; se kertoo, että hommat ovat sujuneet hyvin. Vastuullisuudessa Rantanen korostaa fiksuja toimintatapoja: hänellä on menossa pilottijakso kemikaalittomien ja myrkyttömien pesuaineiden kanssa, ja keittiöitä uudistetaan laitekannan kehittyessä taloudellisemmaksi. Juuret ja synnyinkaupunki eivät ole unohtuneet: Rantanen vertaa itseään leikkisästi Aura-juustoon, josta osa ihmisistä tykkää yli kaiken, mutta osa pitää ihan turhana.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.