PRO finalisti

Serko Rantanen

BW-Restaurants, Helsinki

Serko Rantanen aloitti reilu kymmenen vuotta sitten Farangin kokkina. Nyt hän toimii BW-Restaurantsin kaikkien seitsemän ravintolan keittiöpäällikkönä. Tärkeintä hänestä on pitää yllä keittiöiden esimiestiimien kiinnostusta ja hyvää henkeä, sillä he tekevät konkreettisen työn ravintoloissa. Paras palaute on se, että annetaan lisää vastuuta; se kertoo, että hommat ovat sujuneet hyvin. Vastuullisuudessa Rantanen korostaa fiksuja toimintatapoja: hänellä on menossa pilottijakso kemikaalittomien ja myrkyttömien pesuaineiden kanssa, ja keittiöitä uudistetaan laitekannan kehittyessä taloudellisemmaksi. Juuret ja synnyinkaupunki eivät ole unohtuneet: Rantanen vertaa itseään leikkisästi Aura-juustoon, josta osa ihmisistä tykkää yli kaiken, mutta osa pitää ihan turhana.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.