BW-ravintoloissa pitkään työskennellyt Harrivaara otti vuoden alussa merkittävän askeleen: hän on keväällä Kämp-hotellin yhteyteen avautuvan ravintolan keittiöpäällikkö ja osakas. Se on tärkeä virstanpylväs hänen urallaan, ja tällä hetkellä ammatilliset tulevaisuudensuunnitelmat liittyvät kaikki uuden ravintolan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Edellinen ravintola-avaus, Ventuno vuonna 2018, jätti vahvan onnistumisen tunteen. Harrivaaralle on tärkeää tukea työntekijöitään ja luoda ympäristö, jossa he saavat kasvaa alan huippuosaajiksi työstään nauttien. Hänellä on tavoitteena kehittää alan arvostusta myös kuluttajien ja päättäjien silmissä.
PRO finalisti

Simo Harrivaara
Keittiöpäällikkö, Sanchōme, Helsinki
Jaa finalisti ystävillesi
Kommentointi on päättynyt.
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!