PRO finalisti

Simply To Go

Sodexo, Helsinki

Sodexo ratkaisi etätyötilanteen ja oman potentiaalin nollakäytön luomalla vuoden 2021 alussa oman tuoreruokasarjan Simply To Go. Näin yritys pystyy työllistämään henkilöstöään ja palvelemaan työpaikoilta koronatilanteen vuoksi kotiin siirtynyttä asiakaskuntaansa. Tuoreruokasarjaa valmistetaan henkilöstöravintolasta muunnetussa tuotantokeittiössä. Ateriat tehdään puhtaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista alusta saakka itse. Innovaatiossa ei ole kuitenkaan kyse pelkästään oman liiketoiminnan elvyttämisestä, vaan yhtä lailla henkilöstön ja asiakkaiden hyvinvoinnin tukemisesta. Sosiaalinen ja yhteiskunnallinen vastuu ovat ekologisuuden ohella Sodexo Suomen prioriteetteja.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.