Savolainen on aloittanut legendaarisen Pöllöwaarin kokkina vuonna 1988. Hän työskentelee lämpimän keittiön puolella ja kantaa yhteisvastuuta keittiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Tärkeintä työssä on mahdollisuus työskennellä tasokkaassa ravintolassa taitavien työkavereiden ja työnantajien kanssa. Savolaisen saa jaksamaan työn luovuus: hän pääsee toteuttamaan itseään ja omia visioitaan. Hän on alan konkari: ensimmäisessä ravintola-alan työpaikassaan hän aloitti jo vuonna 1979.
”Työkavereiden mukaan olen hyvä hengenluoja työpaikalla. Luon työyhteisöön rentoutta ja hyvää ilmapiiriä huumorintajun avulla. Olen ahkera ja periksiantamaton. On ihan parasta, että saan tehdä mielekästä työtä, josta aidosti pidän.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!