PRO finalisti

Terhi Paldan

ISS Food Service, Helsinki

Tuotepäällikkö Terhi Paldanilla on moniulotteinen toimenkuva, johon kuuluu vastuu ISS Palveluiden ruokaraaka-ainehankinnoista, konseptien ja reseptiikan suunnittelusta ja testauksesta. Lisäksi uusien asiakkuuksien starttaus ja kädentaidon koulutusten suunnitteluja toteutus kuuluvat normityöhön. Työ tarkoittaa jatkuvaa uuden oppimista ja itsensä haastamista: ”Jos työni olisi jazzia, se olisi bebopia; rytmiä, improvisointia, tempoa ja joskus jopa sekasortoa ennen harmoniaa.” Paldan toivoo, että ruokahävikkiin saadaan työkalut, joiden pohjalta onnistuu maittava ruokatuote niin, että koko ruokaketjun jäte vähenee merkittävästi.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Nyt on aikasi vaikuttaa. Kannusta, kommentoi ja perustele, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto! Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä Sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Kommentoi ja kannusta viimeistään 15.12.2019.