Timo Lepistö toimii Suomen merkittävimmän juhlatalon Finlandia-talon keittiöpäällikkönä. Hän vastaa talon keittiötoiminnoista, ravintolasta ja henkilöstöstä tavoitteenaan vastuulliset elämykset talon vieraille. Spontaanit aplodit kansainvälisessä banketissa ovat jääneet Lepistön mieleen, kuten myös valtionpäämiestason lämpimät kiitokset. Hän ennustaa, että kokonaisvaltaisen vastuullisuuden trendi jatkuu. Lepistölle on merkityksellinen myös hänen työnantajansa Kanrestan omistuspohja, jonka myötä koko hänen työnsä on yhteiskuntavastuun kantamista. Lepistö on kuin kastike: monitahoinen, kompleksinen ja voimakas, tärkeä osa kokonaisuutta.
PRO finalisti

Timo Lepistö
Finlandia-talo, Kanresta, Helsinki
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!