PRO finalisti

Tony Sivula

Kyrö Distillery Home, Isokyrö

Tony Sivula pyydettiin vetämään Kyrön vierailukeskusta kesällä 2014, ja ravintolapäälliköstä on kasvanut kuudessa vuodessa koko Kyrö Distillery Homen toimitusjohtaja, yrityksen johtoryhmän jäsen ja Kyröfestin tuottaja. Sivulan pitävät käynnissä työkaverit ja jatkuva kehittämisen halu. Hän on valmis tekemään melkein mitä vain asiakastyytyväisyyden ja henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Ravintola-alasta on tullut Sivulalle niin rakas, että hän toivoo jäävänsä alalta joskus eläkkeelle. Siihen asti hän tasapainottelee sen kanssa, että työn pitää olla hauskaa, mutta duunia pitää tehdä kovaa. Koronakevään ajan työtä painettiin tauotta käsidesilinjalla, joka pelasti koko tislaamon talouden. Tulevaisuudessa Sivula näkee kotimaisen tislaamo- ja panimoturismin kasvavan; aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen unohtumattomia elämyksiä.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.