PRO finalisti

Tuomas Vierelä

Ravintola Olo, Helsinki  

Ravintola Olon keittiöpäällikkö Tuomas Vierelä on suuria hiljaisia keittiöpäälliköitä. Ura on kuljettanut miehen 15 vuoden aikana Oulusta pääkaupungin parhaisiin ravintoloihin. Olossa hän on työskennellyt useaan otteeseen, ja nyt jo kolmatta vuotta keittiöpäällikkönä. Parasta työssä on uuden oppiminen ja jatkuva kehitys. Vierelällä on tavoitteena kehittää ravintolaa ja itseään koko ajan paremmaksi ja mennä niin pitkälle kuin vain mahdollista. Työhön vaikuttavista trendeistä merkittävimmäksi Vierelä nimeää kestävä kehityksen ja kotimaisuuden. Suomalaisen ruokakulttuurin hän toivoo muuttuvan rohkeammaksi ja omintakeisemmaksi. ”Jos luotamme omaan tekemiseen, suomalaisen ruokakulttuurin tunnistettavuus paranee.” Korona-ajasta Vierelä on oppinut sen, että vähemmälläkin pärjää.

Jaa finalisti ystävillesi

Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Kommentointi on päättynyt.