Helsingin Suomalaisen Klubin ravintolan salista työvuorossaan vastaava Poukkanen on ollut alalla 25 vuotta. Klubilla on työyhteisö, jolta saa tukea, ja ainutlaatuinen asiakaskunta. Mieleenpainuvimpia hetkiä työssä ovat olleet ikäihmisten juhlat. Sankareiden ilon myötä oppii vähän lisää siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Suomalaisesta ruokakulttuurista voi Poukkasen mukaan olla ylpeä: laadukasta ruokaa arvostetaan ja hyvä palvelu on aina muodissa.
”Haluan omalla esimerkilläni edistää ystävällistä, avointa ja kohteliasta palvelukulttuuria. Pienelläkin huomioimisella voi saada asiakkaalle hyvän mielen. Merkittävä osa asiakkaistamme on muodostunut minulle läheisiksi. Parasta on, kun asiakkaalle tärkeä tilaisuus on mennyt hyvin ja kiitos tulee sydämestä.”
Kommentoi, kannusta ja vaikuta!