Mikä on PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Koulutodistuksia ei kysellä tai näyttökokeita järjestetä. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.

Tutustu sarjojen määritelmiin ja valitse, mikä sopii parhaiten omalle ehdokkaallesi. PRO-palkinnon saajia saa ehdottaa vaikka jokaiseen sarjaan.

Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

Vuoden 2018 PRO-tunnustukset jaetaan juhlallisissa merkeissä gaalaillassa, joka järjestetään torstaina 25. tammikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla.

PRO-liput ovat loppuunmyytyjä, voit ilmoittautua jonolistalle alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu jonotuslistalle