Mikä on PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. Aikaisemmista vuosista poiketen ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. Vaihtoehtoisesti voi kuvata, miten urapolku on edennyt nykyiseen tehtävään. Lue lisää aiheeseen liittyen >>

Tutustu sarjojen määritelmiin ja valitse, mikä sopii parhaiten omalle ehdokkaallesi. PRO-palkinnon saajia saa ehdottaa vaikka jokaiseen sarjaan. 

Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

Vuoden 2019 PRO-tunnustukset jaetaan juhlallisissa merkeissä gaalaillassa, joka järjestetään torstaina 31. tammikuuta Finlandia-talolla. Gaala on loppuunmyyty. Ilmoittaudu jonotuslistalle, paikkoja voi vapautua tarkistuksen jälkeen.

Osta illallislippu