Mikä on PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.

Ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta sekä perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. Vaihtoehtoisesti voi kuvata, miten urapolku on edennyt nykyiseen tehtävään. Lue lisää aiheeseen liittyen >>

PRO-tuomariston puheenjohtajana jatkava Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö toteaa, että joka vuosi kannattaa laittaa parhaat ehdolle:

– PRO-tunnustus on tärkeä myös poikkeusaikana. Käytä hetki ehdokkaiden pohtimiseen ja nimeämiseen. Arjen sankarit ja kokonaiset työyhteisöt ansaitsevat kannustusta ja mahdollisuuden juhlia ammattilaisuutta. Palkitseminen on nyt jopa arvokkaampaa kuin tavallisina aikoina. Virus ei saa viedä ravintola-alan huipuilta mahdollisuutta loistaa!

Kiitos hyvin tehdystä työstä on arvokas ja hyvin henkilökohtainen saavustus, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

 

Meillä on hotelli Scandic Park Helsingin kanssa PRO-alennus gaalan aikana:

Huonehinta: 102 € / yö / yhden hengen huone ja 122 € / yö / kahden hengen

Varaa huone www.scandichotels.fi etusivulta pääset tekemään varausta varauskoodilla BPRO310821