Medialle

Ravintola-alan parhaat palkitaan taas

30.11.2014

LEHDISTÖTIEDOTE
1.12.2014
Ravintola-alan parhaat palkitaan taas

Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jaetaan taas helmikuussa. Rautaisten ammattilaisten joukosta valittuihin finalisteihin kuuluvat muun muassa Sauli Kukkonen, Jari Vesivalo ja Veljekset Ponteva Oy:n yrittäjät Mika Roito ja Pekka Salmela.

Ravintola-alan parhaimmistoa palkitaan Helsingissä 12. helmikuuta Wanhassa Satamassa järjestettävässä PRO-gaalassa. Tunnustuspalkintoja jaetaan 12 sarjassa. Valinnan tekee 13-
henkinen arvovaltainen tuomaristo, ja valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne.

Finalistit työskentelevät erilaisissa tehtävissä eri puolilla Suomea. Heitä yhdistää kuitenkin intohimo työtään kohtaan, terve ammattiylpeys ja halu oppia uutta. Tämän vuoden finalisteja ovat muun muassa Ravintola Olon keittiömestari Jari Vesivalo, Bertha-, Huber- ja Pork and More -ravintoloita pyörittävän Veljekset Ponteva Oy:n yrittäjät Mika Roito ja Pekka Salmela sekä kahvilatyöntekijä Sauli Kukkonen, joka syksyllä puuttui esimerkillisesti vammaisen asiakkaan kiusaamiseen.

Finalistien esittelyt

Aromi-lehti yhteistyökumppaneineen haluaa olla mukana nostamassa alan arvostusta. Palkinto jaetaan nyt jo 13. Kerran. PRO-patsaan aiemmin voittaneiden joukossa on alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.