Medialle

The Box-elämyskonsepti palkittiin ravintola-alan parhaana innovaationa

25.01.2018

Ravintola-alan parhaimmistoa palkittiin 25. tammikuuta Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetyssä PRO-gaalassa. Tunnustuspalkintoja jaettiin15 sarjassa, ja voittajat valitsi arvovaltainen tuomaristo. Ammattitaidon lisäksi valinnassa painotetaan esikuvallisuutta, vastuullisuutta ja asennetta.

PRO-gaalassa palkittiin ensimmäistä kertaa toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio tai innovaattori. Sarjassa olivat ehdolla The Box -elämyskonsepti, Hävikkiruokaravintola Loop ja Ravintolaryhmä Oy. Voiton vei The Box.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa kehitetty The Box tarjoaa uudenlaisen kustannustehokkaan tavan tuotteiden suunnitteluun, kohderyhmätestaukseen ja markkinointiin. Osallistujien aisteihin vaikutetaan muun muassa mukautuvilla tilaratkaisuilla, visuaalisilla elävillä, tarinaan sitoutuvilla projisoinneilla, tuoksuilla ja äänimaailmalla. Palvelukokonaisuuteen kuuluu kattava ja uusia tutkimusmenetelmiä hyödyntävä mittaamislaitteisto.

– Konsepti tuo ravintolakäynteihin entistä enemmän elämyksellisyyttä, mikä puolestaan lisää ravintolapalveluiden kysyntää houkuttelevuuden kasvun myötä. Näin se tekee hyvää paitsi ravintoloiden liiketoiminnalle myös Suomen taloudelle, sillä ravintola-ala on iso työllistäjä. Uskon, että The Boxista on uudeksi vientituotteeksi, kun se otetaan yhä useammassa paikassa käyttöön, kiittelee tuomariston puheenjohtajana toiminut Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto.    

Voittajien kuvat:  https://drive.google.com/drive/folders/1di_ANnapYO9eF0MraGvVRRr3-fCQVzgk?usp=sharing  

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Nina Harlin Mediatalo Keskisuomalainen Oyj, Aikakauslehtiryhmä 0400 629 400, nina.harlin@aromilehti.fi www.propalkinnot.fi

Aromi-lehti yhteistyökumppaneineen nostaa tapahtumalla ravintola-alan arvostusta. PRO-palkinnot jaetaan nyt jo 16. kerran. Aiemmin tunnustuspalkinnon ovat voittaneet muun muassa Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas, Pekka Terävä, Tomi Björck ja Matti Wikberg.